top of page
ScaledImage.png

 

TAKK FOR DIN REGISTRERING 

Du vil bli kontaktet snart.

I mellomtiden så kan du sette deg inn i våre trivselsregler samt smittevernsregler for senteret.

  

 

Generell info:
 

Dersom du ikke kan møte til oppsatte tidspunkt, ønsker vi beskjed så fort som mulig, slik at vi kan sette opp noen andre som ønsker disse tidene. Vi opererer i hovedsak som alle andre helseaktører, med 24-timers avbestillingsfrist. Dette kan gjøres direkte på mail. 

 

Husk å ta med vannflaske, innesko og masse positiv energi!

Vi har parkeringsplasser rett utenfor(13 plasser), og disponerer alle plassene fram til bedriften Wurth (Safety House og Wurth sine plasser etter kl 16.00 på hverdager), i tillegg til våre egne som er merket «Reservert Power Bootcamp". Med T-bane er nærmeste stasjon Ryen og Brattlikollen, eller 70 bussen nesten rett utafor. Ellers er det automat-parkering rett utenfor, og gratis gateparkering på andre siden av veien.

 

 

 

Smittevernsregler

 

Virke trening og Folkehelseinstituttet har utarbeidet en smittevernsveileder som vi ønsker at du setter deg godt inn i før du kommer på trening hos oss. De tre viktigste pilarene for smittevern er som følger:

 

1. Medlemmer og trenere som har symptomer på Covid-19 skal holde seg hjemme

2. God hånd- og hostehygiene, samt forsterket renhold

3. Holde minst 1 meters avstand og redusert kontakt mellom personer

 

Vi ønsker derfor at du gjør følgende tiltak når du trener hos oss:

 

Tren når du er frisk

Kjenner du deg litt usikker på om du er frisk, er det viktig at du holder deg hjemme med hensyn til dine treningsvenner. Du kan kun komme på trening hvis du er helt symptomfri. Om du tilhører en risikogruppe og er usikker på om du kan komme på trening, anbefaler vi å ta kontakt med lege for medisinske råd.

 

Håndvask og hånddesinfeksjon - God hygiene

Det er veldig viktig å vaske hendene grundig med såpe og vann når du er hos oss eller at du benytter deg av hånddesinfeksjon ved ankomst. Du finner desinfeksjonsmiddel rundt om i lokalet og i sprayflasker ved nærmeste stasjon. Alle må desinfisere/vaske sine egne hender ved ankomst. Unngå å ta deg til ansiktet med hendene. Vi oppfordrer til å ha eget håndkle på trening.

 

Rengjør utstyr du bruker/har brukt

Rengjør utstyr og berøringsflater før og etter bruk. Sprayflasker er tilgjengelig rett ved din stasjon rundt om på hele senteret.

Det står en flaske med antibac ved hver stasjon, slik at alle selv tar ansvar for sin egen(og andres) sikkerhet. Det oppfordres til å desinfisere gjenstand/håndtak/berøringsflate som skal bli tatt på, holdt i, eller bli brukt, før og etter at du utfører gjeldende øvelse.

Alt av utstyr, berøringsflater og håndtak blir desinfisert i sin helhet etter hver time, men alle medlemmer må også selv  være med på å desinfisere utstyr før og etter eget bruk, av hensyn til sikkerhet for seg selv, og for alle andre som trener her hos oss.

 

Hold avstand

Følg 1-metersregelen og hold avstand til hverandre på senteret. 

Ingen fysisk kontakt hverken mellom trenere eller deltakere. Ingen high fives etter timen.

 

Garderober og toalett

Toaletter er det mulig å benytte seg av, men vi oppfordrer alle til å fylle opp vannflasker, komme ferdigskiftet, og gå på do før dere kommer.

Det vil være mulig å benytte seg av skapene ved inngangspartiet, men vi oppfordrer alle til å ta med minst mulig på trening. Innesko er selvfølgelig fortsatt påbudt.

 

 

Annen informasjon:

– Hold deg alltid oppdatert på våre retningslinjer

– Har du symptomer på luftveisinfeksjon må du holde deg hjemme.

bottom of page