PERSONLIG TRENING

Hvorfor Trene Med Personlig Trener?

1. En PT vil legge riktig trening til rette for at du skal nå dine mål, enten det er vektnedgang, styrke opp rygg og knær, eller komme i bedre form.

 

2. En PT vil motivere deg til å prestere ditt beste, selv om du kanskje kunne tenkt deg å gjøre noe annet enn å trene akkurat i dag.

 

3. En PT vil utføre en grundig behovsanalyse av deg, og hjelper deg med å kartlegge dine mål, og hvordan dere sammen skal gå frem for å nå dem.

 

4. En PT vil alltid være der for deg gjennom hele økten, og følge deg tett opp så øvelser blir utført på riktig måte.

 

5. En PT vil hjelpe deg med sin spesialkompetanse for å nå dine mål på 

raskest og mest effektiv mulig måte.

Gjennom årene har vi sett at folk som har PT ofte oppnår gode resultater og når målene sine raskere, unngår skader og feilbelastning, holder motivasjonen oppe, og oppnår en god helse og får en sterkere kropp.

 

Vi anbefaler at alle som trener med PT bør minimum trene 2 ganger i uken sammen med PT, for optimaliserte resultater. Dette for å både skape kontinuitet i treningen, samt en raskere effekt mot målsetningen som blir satt.

Trening og Graviditet:

Book en gratis konsultasjon for kartlegging av best mulig trening for deg før, under og etter graviditet.

Trening er noe som vil hjelpe deg gjennom graviditeten, der treningen vil vektlegge fokus på å styrke opp relevant muskulatur, holdningsøvelser og riktig løfteteknikk

Du kan booke konsultasjon med rådgiver og PT for graviditet og trening under, så blir du kontaktet snarest.

BOOK EN GRATIS KONSULTASJON MED PT

Du vil bli kontaktet av en Personlig Trener