Personvernerklæring | Power Bootcamp 2019

© 2019 by Power Bootcamp, Oslo Norway

Personvernerklæring

 

Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

 

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

 

Power Bootcamp AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester, Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.
Behandling av personopplysninger er ikke tiltatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag kan eksempelvis være samtykke fra den registrerte, kontrakt (inngåelse av avtale), lov eller at vi som behandlingsansvarlig har en «berettiget interesse» som overstiger den registreres krav på personvern.

Vårt behandlingsgrunnlag er i hovedsak kontrakt, og i noen tilfeller samtykke. Ved oppstart av behandling av dine personopplysninger vil vi alltid gi informasjon om behandlingsgrunnlag.

 

Hvilke personopplysninger samler Power Bootcamp AS om deg og hvorfor?

 

Vi registrerer personopplysninger for å kunne levere tjenesten du forventer av oss. Dette omfatter kontaktinformasjon som navn, adresse, mailadresse, fødselsdato, telefonnummer, betalingsinformasjon og aktivitet. Dette benytter vi for å administrere timeavtaler, betaling og øvrige forpliktelser under treningsavtalen. Vi ønsker å forstå markedstrender og behov gjennom statistikk, derfor analyserer vi data for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår. Vi vil kun samle inn og bruke de personopplysninger som er nødvendige.
Vi behandler de personopplysningene du oppgir når du melder deg inn hos oss og opplysninger du på annen måte frivillig gir fra deg. For eksempel når du oppgir personlig informasjon til en personlig trener. Dette kan være navn, adresse, e-postadresse og annen informasjon.
Opplysninger vi samler inn når du bruker våre tjenester: Når du bruker våre nettsider eller trener på våre treningssenter, registrerer vi din aktivitet. Digitale fotspor som legges igjen når du benytter våre digitale plattformer bl.a. www.powerbootcamposlo.com.

Vi samler informasjon om hvor ofte du besøker oss og hvilke senter du benytter geografisk. Vi lagrer informasjon dersom du har kontrakt med en personlig trener eller har oppgitt personopplysninger for å få et tilpasset treningsprogram.
 

Deles informasjon med andre?

 

Registrerte personopplysninger behandles konfidensielt hos oss. Vi deler ikke personopplysninger med noen utenfor Power Bootcamp AS.
Deling av personopplysninger med tredjepart vil være en behandling av personopplysninger som
krever et juridisk behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag vil i utgangspunktet være
samtykke fra den registrerte, slik at du som registrert vil alltid være kjent med vår utlevering. Merk at
vi i noen sammenhenger vil være forpliktet ved lov til å utlevere dine personopplysninger.

 

Dine rettigheter til innsyn, korrigering, sletting og lagring:

 

Du har rett til å be om innsyn i egne personopplysninger. Du har rett til korrigering av feilaktige
opplysninger. Fornavn og etternavn korrigeres ved henvendelse til vårt senter mot framvisning
av legitimasjon. Adresse og andre kontaktopplysninger kan endres ved henvendelse i en resepsjon. Du har rett til å bli glemt. Dette kan utføres når:

 

  • Informasjonen ikke lengre er relevant for det formålet den ble innsamlet for

  • Du ikke har utestående fordringer

  • Lovpålagte hensyn er fullført

 

Anmodning kan sendes til powerbootcamp.oslo@gmail.com
Retting og sletting av registrerte opplysninger er hjemlet i regelverket – som også gir noen
begrensende unntak. Har du spørsmål om dette så kan du ta kontakt med oss. Power Bootcamp AS sletter registrerte
personopplysninger når de ikke lenger er formålstjenlig. Av og til gjør vi endringer i
personvernerklæringen vår.

 

Informasjonskapsler

 

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på vår hjemmeside www.powerbootcamposlo.com. En informasjonskapsel er
en fil som brukes for å lagre informasjon, og hjelper oss å tilpasse nettsiden til hver enkelt bruker. Du
kan slette våre informasjonskapsler ved å skru av funksjonen i nettleseren din.

 

Kontakt oss

 

Har du spørsmål vedrørende vår behandling og lagring av dine personopplysninger, ta gjerne kontakt
med oss:
Power Bootcamp AS
Sandstuveien 70 A
0680 OSLO
E-post: powerbootcamp.oslo@gmail.com